Nieuws en agenda

Hier leest u ons nieuws en de aankondiging van optredens. Volg ons ook op Facebook voor nog meer nieuws!

Swing Coöperation en

Tim van Dorst

 

September 2021. 

Sinds 10 september 2021 is Tim van Dorst voorlopig onze dirigent, na het vertrek van Ton-Herman Melis. Tim is ook dirigent van het popkoor Swing Coöperation uit Gorssel. Samen met Swing Coöperation kijken we de komende tijd of we samen verder kunnen als één koor. We houden je op de hoogte!

Afscheid Ton-Herman Melis

 

 

Juni 2021. Na 13 jaar gaat onze dirigent, Ton-Herman Melis, helaas afscheid van ons nemen. Er kwamen er nieuwe muzikale uitdagingen op zijn pad waar zich voor in wil zetten. Ton-Herman was bijna vanaf de oprichting van het koor onze dirigent. We zullen hem dan ook zeker gaan missen!

Ton-Herman, we wensen je veel succes met je nieuwe activiteiten. Dank voor alle inzet die je gaf om ons koor te stimuleren, uit te dagen en ons te brengen waar we nu zijn!

Facebook 200 likes

 

27 februari 2021. We hebben op Facebook 200 likes! Ondanks dat we  door Corona weinig van ons kunnen laten horen groeit het aantal volgers nog steeds. Dank daarvoor!

Volg jij ons al op Facebook? Nee? Klik dan nu hier:

Koor en Corona

 

November 2020. In 2020 konden we weinig repeteren en ook heel weinig optreden. Dat is jammer, maar het is niet anders. In alle maatregelen die we nemen en beslissingen die we moeten nemen worden we gesteund en geadviseerd door Koornetwerk Nederland; de koepelorganisatie van de Nederlandse korenbonden. Zij doen goed werk voor de koorsector op dit moment. Wilt u daar meer over weten? Klik op hun logo om op hun website te komen. We hopen u snel weer te zien in betere omstandigheden!

Nieuwe locatie repetities

 

Donderdag 29 oktober 2020. Het jaar 2020 is een bijzonder jaar voor iedereen, ook voor Popkoor Zutfun. Op 9 maart was onze laatste repetitie vóór de lockdown door Corona. Pas vanaf september mochten we weer voorzichtig repeteren met een kleine groep en diverse Corona-maatregelen. Vanaf 29 oktober doen we dat op donderdagavond in plaats van de maandagavond en in De Wijngaard in Zutphen in plaats van De Eekschuur/Martinuskerk in Warnsveld.

Kerstbomenfestival 2019-2020

Zaterdag 14 december 2019, 19.00 uur. Het Kerstbomenfestival in de Walburgiskerk (Kerkhof 3 Zutphen) start op 13 december voor het publiek en duurt tot en met 4 januari. Kerstbomen zijn door tal van organisaties versierd; komt allen tezamen om alle mooi versierde kerstbomen te bewonderen en zelf vast te stellen hoe mooi de organisaties zichzelf hebben gepresenteerd. Op zaterdag 14 december zorgen wij vanaf 19.00 uur voor een muzikale achtergrond. Nog meer reden om te komen!
Meer informatie? Klik op KERSTBOMENFESTIVAL
Entree € 2,50 p.p.

Open Monumentendag 2019

Zondag 15 september 2019, 13.00 uur. Plekken van plezier, het thema van de open monumentendagen. Popkoor Zutfun zingt nummers uit hun repertoire in de prachtige bibliotheek van Zutphen. Kom je luisteren en kijken?

Theetuin Vierakker

Op zaterdag 6 juli 2019 vanaf 16.00 uur zingen we weer in de Theetuin in Vierakker, IJsselweg 13. Een mooie locatie. Als het weer mee zit zingen we buiten op het terras.

Entree is gratis, maar we stellen uw gift na afloop zeer op prijs!

Sprookjesstad Zutphen

Zutphen staat op zondag 16 december 2018 volledig in het teken van sprookjes. Volop gezelligheid voor jong en oud tijdens deze speciale koopzondag.

Vanaf 13.30 zingen wij in de bibliotheek aan het Broederenkerkplein 2. Kik hier om meer te lezen over het sprookjesfestival.

Lustrumconcert Koelhuis

Zutphense Koerier, di. 16 okt 2018:

Popkoor Zutfun vierde 6 oktober met een geslaagd concert in het Koelhuis het 10 jarig jubileum. Het was een concert dat eigenlijk geen concert mocht heten, maar een feestje, en dat was het ook, zowel voor het publiek als het koor zelf.

In een overvol Koelhuis genoot iedereen van een programma met nieuwe èn oude nummers in een nieuw jasje.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Zutfun de samenwerking gezocht met Melanie Petrici en Ilse Vroonland, 2 Zutphense zangeressen. Met hen zijn 4 spetterende nieuwe nummers gezongen.
Ook de ondersteuning door basgitarist Victor Macare, gitarist Jeroen Blok en de percussie door Peter van Veen en Annelies Gijsman leverden een mooie volle sound, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Dit alles onder de inspirerende leiding van de dirigent en pianist van popkoor Zutfun, Ton-Herman Melis.

Lustrumconcert Koelhuis

Op zaterdag 6 oktober 2018 om 20.00 uur vieren we ons tweede lustrum met een concert. De zaal is open vanaf 19.30 uur. U bent van harte welkom!

Melanie Petrici en Ilse Vroonland zijn bij ons als solisten te gast en zullen samen met ons enkele nummers zingen.

Het optreden vindt plaats in Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1 in Zutphen. U kunt parkeren in de parkeergarage achter het station. Kom op tijd, want vol is vol en het aantal zitplaatsen is beperkt!

De entree is gratis, maar een gift na afloop wordt zeer op prijs gesteld om de onkosten te dekken.
Dus graag tot ziens op 6 oktober!

Open monumentendag 2018

Op zondag 9 september 2018 om 13.00 uur treden we op tijdens de Open Monumentendag Zutphen. In de Broederenkerk (bibliotheek) kunt u ons zien en zeker ook horen!

De Open Monumentendagen worden dit jaar op 8 en 9 september 2018 gehouden. 2018 is ook het Europees jaar van het Cultureel Erfgoed en de Open Monumentendagen spelen daar op in door landelijk voor het thema IN EUROPA te kiezen. Of wij ons aan dit thema houden? Misschien maken we wel een muzikaal uitstapje naar de Verenigde Staten!

Theetuin Vierakker

Op zondag 1 juli 2018 om 14.30 uur 2018 uur treden we op in de Theetuin Vierakker. Zet het alvast in de agenda!

De Theetuin Vierakker brengt mensen op een laagdrempelige manier in contact met natuur, cultuur en duurzaamheid en organiseert veel leuke activiteiten. Wij vinden het leuk hier onze bijdrage aan te leveren. (Vrije gift na afloop).

Popkoor Zutfun 10 jaar!

In 2018 bestaan we 10 jaar! Dat wordt uiteraard gevierd met een groots lustrumconcert op zaterdag 6 oktober om 20.00 uur in Het Koelhuis. Reserveer vast de datum!

We beginnen het 2e lustrum met een vernieuwde website en een nieuw logo!

Kersconcert Vorden

Op 9 december 2017 was ons Kerstconcert, samen met Wendy en Rita en het Koperensemble van de Harmonie uit Vorden. Lees de lovende recentie in Achterhoek Nieuws, Contact Bronckhorst-Noord van 12 december 2017 (pagina 13).

Facebook evenementen

Facebook berichten

2 maanden geleden

Popkoor ZutFun
Lees verder op Facebook

7 maanden geleden

Popkoor ZutFun
Lees verder op Facebook