Word jij onze nieuwe dirigent?

Wij zijn Popkoor Zutfun. Een koor van ongeveer 40 leden (SMATB). We zingen een gevarieerd repertoire, Engels en Nederlandstalig, van de 60’s tot heden. Op onze website www.popkoorzutfun.nl en Facebook kun je nog meer informatie van ons koor vinden.

Ben jij die enthousiaste dirigent die we zoeken?

En kun je ons ook op piano begeleiden?

Ben je beschikbaar op maandag- of donderdagavond?

Maak je ook eigen arrangementen?

En kun je als geschoolde dirigent het beste uit ons koor halen?

Ben je creatief, muzikaal en gedreven?

Dan willen we je graag een keer ontmoeten!

Als je belangstelling hebt moet het natuurlijk ook nog van beide kanten “klikken”. We hopen daarom dat we elkaar binnenkort hierover kunnen spreken en nader kennis kunnen maken.

Heb je belangstelling? Laat ons dat dan weten via een mail naar popkoorzutfun@gmail.com. Ook als je geen belangstelling hebt, maar misschien iemand in je netwerk weet die ons kan helpen, dan horen wij dat graag.

 

Ton-Herman Melis

Onze (helaas vertrekkende) dirigent, Ton-Herman Melis, is pianist. Na zijn afstuderen in 1987 kon hij direct als toetsenist aan de gang bij de theaterversie van ‘de Film van Ome Willem’ en tourde hij 3 jaar lang, 120 voorstellingen per jaar, langs alle theaters in Nederland. Dankzij Edwin Rutten ontdekte Ton-Herman zijn liefde voor het theatervak. Hij werkte vervolgens mee aan tal van theaterproducties met o.a. Berdien Stenberg, Hetty Heyting, Hester Macrander en weer met Edwin Rutten, sinds 2004 als ‘hoofdgeitenbreier’ in de ‘Ome Willem Jubileumtour’.

Behalve aan theater is Ton-Herman’s hart ook verpand aan de Funk- en Soulmuziek. Zo trad hij onder meer op met de Swinging Soul Machine, the Trammps, Billy Haynes, Eddy Floydd en de ‘Three Degrees’, en was hij toetsenist van de band Strapatz. Ton-Herman (en zijn Hammond) waren overigens ook maandelijks te zien in het TV-programma ‘De Wereld Draait Door’.

Sinds 1989 heeft hij zijn eigen opnamestudio. Hier produceerde hij de hoorspel-CD van het jeugdtheaterprogramma ‘Het Slotakkoord’, en muziek voor vele anderen, waaronder Edwin Rutten, het MT-collectief en het Klokhuis. Voor zijn eigen composities en arrangementen is de studio een ideaal schetsboek.

Als docent en coach is hij verbonden aan kunstencentrum het Klooster in Woerden en was hij muzikaal leider van twee amateur theatergezelschappen ‘the Greensingers’ uit Utrecht en ‘Face’ uit Hoofddorp. Ook begeleidde hij workshops van o.a. Jette van der Mey, Hans Dulfer en Kirby Shaw.

Meer informatie vindt u op de Site van Ton-Herman