Aanmelden en contact

Aanmelden

Op dit moment zijn de damesstemgroepen vol (sopraan, mezzosopraan en alt). Zodra er plaatsen vrijkomen, laten we dat op deze pagina weten.

Voor de herenstemgroepen (tenor en bas): Als je belangstelling hebt om mee te zingen, stuur dan een email naar popkoorzutfun@gmail.com.

Iemand van het bestuur neemt contact met je op en als er plaats is mag je twee keer vrijblijvend meedoen met de repetitie.

Voordat je lid kan worden neemt onze dirigent een stemtest bij je af. Dit om te kijken in welke stempartij je ingedeeld wordt: bas, tenor, alt of (mezzo)sopraan. We luisteren bij de stemtest ook naar de zangkwaliteit (toonvastheid en timing). Ervaring met (koor-)zang is gewenst, maar geen eis.

We zingen alles uit het hoofd. We werken met verschillende kooropstellingen en eenvoudige choreografie. We zingen in het  Nederlands, maar ook veel Engelstalig, dus een goede Engelse uitspraak is belangrijk.

We repeteren op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in De Wijngaard, Wilhelminalaan 3 in Zutphen.

Boeken

Wil je ons boeken voor een optreden? Dat kan! Stuur een e-mail naar popkoorzutfun@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dan contact met je op.

Bestuur

Popkoor Zutfun is een vereniging met het volgende bestuur:

Hendrik Mulder voorzitter
Mieke Voskamp secretaris
Sjaak Meijer penningmeester
Ineke de Lange
Jeannette Bosman

Contact gegevens

Popkoor Zutfun
p/a De Wijngaard
Wilhelminalaan 3
7204 AB Zutphen

popkoorzutfun@gmail.com

Het IBAN rekeningnummer van ons koor bij de Rabobank is NL55 RABO 0141.4362.20 t.n.v. Popkoor Zutfun.
Ons KvK nummer is KvK 08168151